Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

"Θα βγάλω φτερά"

 Καλήσπερα σας!πάλι άργησα να σας γράψω ....αλλά τελικά πιστέυω οτι πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές για να διαρκεί η μέρα περισσότερο.Ειδικά για αυτούς που έχουν δίδυμα θα ήταν σωτήρια λύση!!
Έχουμε τόσα πολλά στο μυαλό μας που θέλουμε να παρουσιάσουμε και είναι κρίμα να μην προλαβαίνουμε.
Σήμερα η ανάρτηση θα είναι σύντομη αλλά ουσιαστική!
Στις αρχές του έτους έπεσε στην αντίληψή μας ένα ντοκιμαντέρ ,που αν θυμάμαι καλά έχει γυριστεί το 2003, και έχει ως θέμα του την αναπηρία. Είναι της Αννέτας Παπαθανασίου και κεντρικός ήρωας ειναι ο Γιάννης Κούφαλης .Παρουσιάζεται η αναπηρία,τα προβλήματα και ο τρόπος ζωής ενός ατόμου με αναπηρία με έναν τρόπο πολύ όμορφο, εύστοχο και αιδιόδοξο. Ο κ.Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση πολύ ψύχραιμα,με χιούμορ και έχοντας βρεί το νόημα της ζωής πραγματικά(επίσης φλερτάρει ασύστολα!!οι άλλοι το λένε ,όχι εμείς)!!
 Τον συναντήσαμε τυχαία ένα μήνα αφού είδαμε το ντοκιμαντέρ και στο λίγο που τον είδαμε μας άφησε την αίσθηση οτι εκτός απο μεγάλη μορφή είναι και γλυκύτατος άνθρωπος.
 Βρείτε λοιπόν το ντοκιμαντέρ ,που ονομάζεται "Θα βγάλω φτερά", στο youtube και δείτε το!!!Αξίζει 100%.Μετά είμαστε σίγουροι οτι θα βλέπετε με άλλο μάτι τις ράμπες και τις θέσεις ΑΜΕΑ κλπ και γενικά θα είστε πιο αισιόδοξοι ,εκτιμώντας τα μικρά και απλά πραγματάκια που τώρα ούτε καν τα προσέχετε.
Ας βγάλουμε όλοι φτερά λοιπόν....

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!!!

 Την ανάρτηση αυτή την κάνουμε μαζι ,εγώ και η Κατερίνα ,γιατί θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και τα όμορφα σχόλια σας.
 Μας είναι αρκετά δύσκολο να απαντήσουμε στον καθένα ξεχωριστά (είπαμε τα αγόρια μας είναι πάρα πολύ ζωηρά,και μας τρέχουν συνέχεια),άλλωστε ξαφνικά γίναμε τόσοι πολλοί!Να ξέρετε όμως οτι έχουμε διαβάσει όλα σας  τα σχόλια,τα οποία έιναι βάλσαμο.Ευχαριστούμε για την στήριξη,την κατανόηση,και τις ευχές, υποσχόμαστε οτι εμείς θα συνεχίσουμε έτσι δυναμικά και με πείσμα και ελπίζουμε οτι θα είστε στην παρέα μας και αργότερα(μπορεί να ξαναχρειαστούμε τα καλά σας λόγια αν σε κάποια φάση λίγο "πέσουμε",άνθρωποι είμαστε κι εμείς.

 Κάπου είδα (δεν θυμαμαι ποιός το έγραψε) ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει, και μια ιδέα ήρθε στο μυαλό μου!!!θα την επεξεργαστούμε και θα σας ενημερώσουμε.Εννοείται βέβαια οτι δεν εννοούμε χρηματική βοήθεια,κρατήστε τα για το χαράτσι.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής " Πάμε Πακέτο",για την βοήθειά τους και την άψογη φιλοξενεία τους .Και ιδιαίτερα στην δημοσιογράφο και παλιά μου συμμαθήτρια Αννίτα Ρούσσου (ή Αννα Λύρα ,όπως συστήθηκε στην Κατερινα γιατι με το Ρούσσου θα μας καταλάβαινε.)

Τα ξαναλέμε!!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Άνετα ψώνια!

Γεια σας φίλοι μου!
είχα καιρό να κάνω ανάρτηση τελικά ε?είμαστε στο τρέξιμο αυτόν τον καιρό (καλά εγώ δεν τρέχω και τόσο πολύ αλλά συμπαραστέκομαι).
Σήμερα θα μπώ κατευθείαν στο θέμα γιατί όπως έλεγαν και στην ελληνική ταινία με τον Αντωνάκη "λίγο  η συγκίνηση ,λίγο τα λόγια του παπά ...", δεν έχω έμπνευση για εισαγωγές.
Πριν 1,5 μηνα περίπου είχαμε βρεθεί στην Αθήνα για τα γυρίσματα του "Πακέτου" που θα το δείτε αύριο παρεπιπτόντως (έστειλα πακέτο στην Κατερίνα γιατί δεν την βλέπω πολύ με το τρέξιμο που ρίχνει με τα παίδια!).Τότε πήγαμε και στα ΙΚΕΑ.Με μεγάλη μου χαρά ,αλλά οχι και έκπληξη μιας και το κατάστημα είναι σουηδικό, είδα ότι είχαν ειδικά καροτσάκια που προσαρμόζονται στο αμαξίδιο!!Τέλειο??!!Έβγαλα τις απαραίτητες φωτογραφίες για να σας δείξω αλλα μετά είπα στην Κατερίνα να πάρει τσάντα και έκανα εγώ άνετα την βόλτα μου.
 Όταν γυρίσαμε στη Σύρο δείξαμε τις φωτογραφίες στο super market Α.Ι ΦΡΕΡΗΣ απο το οποίο ψωνίζουμε.Μετά απο λίγο καιρό το καρότσι με περίμενε.Ευχαριστούμε τον Ανδρέα και όλη την οικογένεια Φρέρη.Θα κάνω κι εγώ άνετα τα ψώνια μου ,χωρίς να χρειάζεται να έχω καλαθάκια στα πόδια μου.
Βέβαια τώρα την πάτησα,μου φαίνεται πως θα πηγαίνω εγώ συνέχεια στο super market!!!